Pagina principala Aeroclubul Acvila Cursuri de zbor Galerie foto Contact
 
Slide
 
 

Contact

 
Gheorghe Dragos
Tel: 0722738252
E-mail: flydragos@yahoo.com
 

Intreaba pilotul

campurile marcate cu * sunt obligatorii
Nume*  
 
Telefon*  
 
Email*  
 
Mesajul dumneavoastra:
   

View Aeroclub Acvila in a larger map
 

Prognoza meteo Clinceni

 
Clinceni, RO
 
 
     

Intrebari frecvente

 

Cum ajung la aerodrom?

Iesirea din Bucuresti spre Alexandria, de la Autogara Rahova se merge spre Bragadiru pe Soseaua Alexandriei, Se trece prin Bragadiru ,se trece pin Buda se intra in Cornetu, Dupa intrarea in Cornetu prima la drapta pe strada Aeroportului(reper indicator albastru Aeroclubul Romaniei). Se parcurge pe Strada Aeroportului 2 km. Se face stanga dupa palcu de plopi pe aleea pietruita spre hangarul verde si albastru. ATENTIE: Nu aveti ce cauta in comuna Clinceni, la sensul giratoriu din Bragradiru mergeti inainte.
 

Este periculos sa zbori?

Sa presupunem ca mergeti cu 100 km/h cu masina si din fata circula alte masini tot cu 100 hm/h. La aceasta viteza se treceti unul pe langa altul la 50 de m. Acum uitati-va in sus, cat spatiu vedeti? O sa spuneti ca masina merge pe pamant si ca nu poate cadea dar si avionul merge pe aer. Statistic zborul este mai sigur decat mersul cu masina.
 

Cum pot sa fac cadou un zbor?

Dand un telefon in prealabil la 0722.738.252 pentru o programare. Se achita zborul la fata locului. Deasemenea se pot trage banere, se pot arunca fluturasi , se poate fotografia sau filma.
 

Cand pot sa zbor?

Se poate zbura oricand numai sa ne permita vremea, sa nu ploua si sa nu bata vantul foarte tare. Noi zburam de la rasaritul soarelui pana la apus si mai ales in weekend.
 

Cat costa un zbor ?

Astazi este la oferta, 100 de euro ora!
 

Se poate face scoala si cum se obtine licienta de zbor?

In cadrul Aeroclubul Acvila functioneaza scoala pentru avion ultrausor, motodeltaplan si motoparapanta. In cadrul Aeroclubului activeaza mai multi instructori cu experienta care ofera cursuri pe aparate performante. Cursurile se tin la aerodrom Aurel Vlaicu Bucuresti fost (Clinceni) si Comana (motoparapanta). Programul este facut in asa fel incat sa fie comod pentru elev si nu este un orar strict. Dupa efectuarea orelor minime obligatorii de zbor si studiul teoretic se sustine un examen tip grila teoretic si practic la Aeroclubul Romaniei care elibereaza licienta. La inceputul scolii trebuie efectuata o vizita medicala. Licentele se reinoiesc la 2 ani. Licenta este valabila pe orice model de aparat de zbor care face parte din aceiasi categorie.
     
 
Hai la zbor
Poza 1
Hai la zbor
Poza 2
Hai la zbor
Poza 3
Hai la zbor
Poza 4
Hai la zbor
Poza 5
 
 
 
 
copyright 2012 © hailazbor.ro
Servicii web design